Factsheet

Developer:
SloQ
Based in Berlicum, Nederland

Founding date:
21 Januari, 2019

Website:
https://SloQ.nl

Press / Business contact:
Soraya@SloQ.nl

Social:
twitter.com/SloQ_nl
facebook.com/SloQapp
instagram.com/SloQ_app/

Releases:

Address:
Zandstraat 30,5258TW Berlicum
Noord-Brabant, Nederland

Phone:
+31 6 14161230

Omschrijving

Korting is in deze tijd niet meer weg te denken, ook niet in de horecabranche. Als consument ga je tegenwoordig ook bijna verwachten dat je korting krijgt. Voor de ondernemer is het soms lastig om korting te geven, zeker als ze ook nog aan een tussenpartij iets moeten afdragen. SloQ wil ervoor zorgen dat zowel het korting krijgen als het korting geven bij alle partijen een leuke ervaring gaat worden en blijven. Op die manier kunnen we nog langdurig korting geven en krijgen. Hoe we dat voor elkaar gaan krijgen? Door een win-win situatie te creëren.

Missie en Visie

Missie

SloQ wil in de grote steden in Nederland bekend staan als hét platform waar vraag en aanbod van drinkgelegenheden en klanten samen komen. We willen herkend worden als een hulpmiddel voor enerzijds de horecaondernemers die direct invloed kunnen hebben op de korte termijn beslissing van de klant en anderzijds voor de consumenten een overzicht met een gevarieerd aanbod van drinkgelegenheden. SloQ is een stijlvol, eenvoudig te gebruiken, ondernemers- en klantvriendelijk platform. Niet enkel een standaard kortingsplatform maar een lifestyleplatform.

Visie

Om de rustige momenten op te kunnen vullen hebben horecaondernemers een middel nodig om op de korte termijn beslissing van de klant in te kunnen spelen. Korting geven krijgt met de huidige kortingsplatforms een negatieve lading voor vooral de ondernemers. Veel ondernemers zien het als iets schadelijks voor hun imago of zijn bang de verkeerde klanten aan te trekken. Er zijn informatieve platforms waar klanten op dit moment gebruik van kunnen maken en er zijn kortingsplatforms waar je (ruim) van te voren als klant op moet kijken om te zien waar je de beste deal scoort. Wij vinden dat dit anders kan, SloQ is een compleet andere manier van traffic creëren. Het is een vernieuwde opzet van vraag en aanbod bij elkaar brengen. Horecaondernemers die hun onderneming aan klanten willen introduceren en dan vooral op de rustige momenten van de dag actief klanten willen kunnen benaderen. Voor de klanten wordt het eenvoudiger om te kiezen uit het gevarieerde aanbod van drinkgelegenheden in de buurt. De kortingsactie is daarbij een mooi hulpmiddel zodat ondernemers de klanten die in de buurt zijn kunnen triggeren en de klanten sneller voor een horecagelegenheid kunnen kiezen én direct met voordeel van hun drankje kunnen genieten.


Videos

SloQ commercial YouTube

SloQ uitleg video door Soraya YouTube

SloQ app store video iPhone YouTube


Afbeeldingen

download alle screenshots & foto's als .zip (214MB)
F6A5462-crop1.png
device-2019-01-15-130853.png
device-2019-01-15-130901.png
device-2019-01-15-131050.png
F6A5582-crop2.png
F6A5582.png
Screenshot4.png
F6A5462.png
Screenshot2.png
Screenshot3.png
F6A5582-crop1.png
Screenshot1.png
F6A5537.png
device-2019-01-15-131022.png
barman-no-bg-a3formaat.png
F6A5462-crop2.png
F6A5537-crop1.png
F6A5537-crop2.png

There are far more images available for SloQ, but these are the ones we felt would be most useful to you. If you have specific requests, please do contact us!


download logo bestanden als .zip (733KB)
logo
logo

Persbericht SloQ ondernemersvriendelijk platform
PDF bestand https://sloq.nl/presskit/persbericht-SloQ-ondernemersvriendelijk-platform.pdf.

Persbericht SloQ algemeen/lancering
PDF bestand https://sloq.nl/presskit/persbericht-SloQ.pdf.

Persbericht SloQ - Carnavalslied
PDF bestand https://sloq.nl/presskit/we-nemen-een-SloQ.pdf.

SloQ Carnavalsnummer "We nemen een SloQ"
WAV media bestand https://sloq.nl/presskit/SloQ-master-vocaal.wav.

App Store
download link https://itunes.apple.com/nl/app/sloq/id1446422940.

Google Play
download link https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.sloq.app.

App Download Link
Link verwijst naar Android / iOS download of SloQ website gebaseerd op apparaat https://appurl.io/jrbyzs7m.

Glamorous Goat
Ontwikkelaar van applicatie https://www.glamorousgoat.nl/.


Team

Soraya Roosen
Met de startup SloQ heb ik iets bedacht in een branche die mij heel erg aanspreekt en waarin ik mijn marketing- en communicatie achtergrond goed kan inzetten. Het idee is ook uit eigen behoefte als consument ontstaan en ik kom steeds vaker in situaties dat ik denk: “Had ik maar een app als SloQ gehad!” Ik hoop dat SloQ voor consumenten een onmisbare app gaat worden als ze ergens gezellig wat willen gaan drinken. Favoriete SloQ: Cocktail

Philippe Roosen
In mijn werk als vormgever en webdesigner ben ik altijd al bezig met vernieuwingen en creatieve uitdagingen. De horeca is een leuke sector die mij zakelijk en persoonlijk aanspreekt. Ik ga zelf ook regelmatig met vrienden ergens wat drinken. Ik ben zelf meer een bezoeker van vooral vaste plekken en SloQ is een mooie manier om andere plekken in Den Bosch te willen gaan bezoeken. Ook ga ik weleens naar andere steden waar ik de weg niet ken en dan zou SloQ een handige app zijn. Favoriete SloQ: Pils

Contact

Soraya Roosen
soraya@SloQ.nl

Philippe Roosen
philippe@SloQ.nl